TOF nursery plant price list

இந்த மாதம்  புதுவரவு  செடிகளின் விலைப்  பட்டியல்  TOF nursery plant  price list   (9526383733) kayalpattanam தாய்லாந்து வாட்டர் ஆப்பிள்    -  150 ஸ்ட்ராவ்பெர்ரி கொய்யா           -  150 அவரி                                                      -   40 செம்பருத்தி                                        -   50 வேம்பு                                                     -   30 சீனி துளசி                                           -  70 விக்ஸ் துளசி                                      -  70 மஞ்சள் துளசி                                    -  70 திருநீற்றுப்பச்சிலை                     -  70 லெமன் துளசி                                   -  70 செம்பருத்தி கலர் இலை             -  50 செம்மரம்                                              - 50 பிரிஞ்சி (கருவப்பட்ட )                 -  200 சர்வசுகந்தி                                         - 120 ஸ்டார் fruit                                            -  150 ரம்புட்டான்                                          -  200 அரி நெல்லி

kids tiffin recipe,


 raw banana spicy poori,  

raw banana spicy poori, க்கான பட முடிவு

Ingredients:

Wheat flour- 1.5 cup (225 gms)
Raw banana- 6 (500 gms)
Green Coriander- 2 to 3 tbsp (finely chopped)
Turmeric powder- ½ tsp 
Red chili powder- ¼ tsp
Carom seeds- ½ tsp
Salt- 1 Tsp
Oil- for frying 


How to make raw banana poori 

1- Take 50 grams of raw banana and boil them in the cooker after adding water until the first whistle arrives. 
2- Cool and peel them after the pressure in cooker releases. Remove the whole black portion by peeling them 
3- Grate the bananas vertically until the black inner portion appears. 
4- Take 1.5 cups of wheat flour in a bowl, add the grated bananas, 3 to 3 tbsp of finely chopped green coriander, chopped deseed green chillies, ¼ tsp of red chilli powder, ½ tsp of turmeric powder, ½ tsp of crushed carom seeds, ½ tsp of salt and water to knead the dough. 
5- Knead the tight dough, cover and keep aside the dough for 20-25 minutes.
6- The dough is et after 2 minutes, knead the dough again after applying oil on your palms. 
7- Divide the dough into small portions and preheat oil. 
8- Prepare the round balls of dough and flatten it by pressing. 
9- Apply some oil on the laughter and flatten the dough on it using the rolling pin.
10- Cover rest of the balls.
11- Flatten the dough from the corners to make it thin from the bottom and thick from the corners. 
12- Add some dough in the oil to check its temperature if, it floats that means the oil is heated. 
13- Add the flattened dough in the oil to fry poori, fry the poor on high flame and press it while trying to expand it. 
14- Flip and fry it in the extremely heated oil until it is golden brown
15- Fry all the pooris in the same way.
16- Place fried poori in the plate to serve. 

Comments

Popular posts from this blog

Power yourself with inspiration

செடிகளின் விலை பட்டியல்

TOF nursery plant price list